Publicerad

Stärk ditt immunförsvar!

Vi på din Hälsa rekommenderar följande kosttillskott för att stärka vårt immunförsvar i dessa influensatider:- 70 % av vårt immunsystem sitter i tarmen och därför är det viktigt med en bra tarm.- Daglig motion i vår vackra natur är bra för kroppen och humöret.- Satsa på nyttig, vacker och god mat!- Sov tillräckligt.Vi har öppet som vanligt.

Publicerad

Månadens produkt PROPOLIS

Vad är propolis?

Propolis är bikitt en kåda som bina samlar från barrträd och lövträdsknoppar. Bina tätar bikupan med denna kåda som skyddar mot angrepp av svamp, parasiter och virus.

Vad är propolis bra för?

Propolis är naturens egen superprodukt. Den har i långa tider använts av mänskor i flera kulturer som skydd mot bakterier och virus. Forskning visar att propolis innehåller ca. 300 näringsämnen, vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror och bioflavonoider. Bra att ha hemma i förkylningstider.

Hela mars månad för 20 € (normal pris 26€)

Publicerad

Vad är detox?

En detox kur syftar till att rensa ut slaggprodukter som vi samlar på oss då vi stressar, äter mediciner och processad mat, dricker mycket kaffe eller utsätts för föroreningar av olika slag. Många av de slaggprodukter som finns i kroppen bildas i tarmen. Om de inte rensas ut så kan de läcka vidare ut i blodet och belastar hela kroppen.

Därför är det smart att göra någon slags detox kur en eller två gånger per år.
Har du problem med uppblåst mage, känner dig trött, hängig eller stela leder. Då kan det vara dags att göra en kroppsrening. Efter du gjort en detox kan du känna dig piggare, gladare, få mer energi, bättre mag- tarmfunktion, bättre sömn. När vi äter mycket gröna grönsaker som spenat, gurka avokado, selleri, persilja, även bär och frukter hålls vårt ph värde i kroppen på en bra balans. I en frisk kropp med ett bra ph värde trivs inte bakterier, virus och parasiter.
Efter kvällens diskussion om olika detox pogram kom vi överens om att alla är individer och olika sätt att detoxa passar oss olika.

Kvällens kanske favorit detox kur var att börja dricka ett glas citron vatten varje morgon på tom mage i 2 veckors tid. Pröva du med! Ett annat bra tips är att dricka en grön drink varje dag. Här är kvällens recept på grön drink som vi bjöd på. Sallad, selleri, persilja , vindruvor och äpple mixade ihop och ekologiska skall gärna råvarorna vara😊
Vill man inte mixa olika grönsaker själv kan man alltid köpa olika grönpulver att blanda i sin smoothie. 😉
Lycka till!


Publicerad

Våra öppettider

Till er som vill köpa kosttillskott eller fråga om något försöker vi vara på plats måndag-fredag kl. 10-15 med lunch kl. 12-13. Du kan också skicka ett sms och och tala om vilken produkt du önskar så sätter vi den + ett bankgiro i vår postlåda vid dörren (utomhus) så kan du hämta den när det passar dig.

Vänliga hälsningar, Din Hälsa, Elin och Margaretha

Publicerad

Vi mjölksyrar gurkor, kom med!

Tid: Onsdag, 21 augusti 18:00-19:30

Vi mjölksyrar gurkor, kom med! Vad är mjölksyrning?

Varför är det hälsosamt?

Välkomna till Din Hälsa, Skillnadsgatan 15, Ekenäs

Anmälningar sker per telefon eller e-post, max 12 pers. Pris 10€.

Elin 040 7277 022, elin@dinhalsa.fi, Margaretha 040 0243 543, margaretha@dinhalsa.fi